Hírek

Agromax különleges ÁrKülönleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

hívhatja a telefonszámot vagy keressen más kapcsolatok internetes bio-Agromax.ru. Great location, nyitvatartási 8-20, barátságos kiszolgálás, kényelmes. FOLCROP B – ez egy folyékony műtrágya magas tartalma bór. Egy kiegyensúlyozott kombinációja, és az optimális összetételű tápanyagot.


Bejelentkezés

honlap

Az érték információ értékelése az átláthatóság analitikus mutató alapján számítják ki a nyilvánosan hozzáférhető információk tevékenységéről szóló jogi személyek. A fő tevékenység a „kiskereskedelme gépjármű alkatrészek és tartozékok”, rögzített 14 kiegészítő tevékenységek. Szervezet KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG “CRUISE AUTO” rendelt INN, OGRN, Okpo. Telefon, e-mail címét és egyéb elérhetőségeit „Povolzhskaia Oil Company” az Egységes hiányzik és adhatunk a szervezet képviselőjének.


A hatékony szerves trágya minden termény esetében. Ez elősegíti az aktív növekedés, helyreállítja és erősíti a növény. Eszközök termelt kényelmes csomagolás – formájában tasakok, amelynek tartalmát a szánják hígítással 10 liter vízzel

.

A fő tevékenység „olajtermelési”, számolt 6 kiegészítő tevékenységek. Szervezet KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG “Povolzhskaia OIL COMPANY” rendelt INN, OGRN, Okpo.


Agromax

A készítmény teljes mértékben összhangban van a talaj tulajdonságai, akkor választjuk meg oly módon, hogy nincs káros hatása a talajra, biztonságos az emberre és az állatokra. A gyógyszer felgyorsítja a csírázás, így széles körben használják, mint egy áztató. A cég jegyzett 11 évvel ezelőtt, jelezve, hogy stabil működést és felügyeletét a hatóságok. Ha a tulajdonos vagy a fejét ez a társaság, akkor hozzáadni vagy szerkeszteni meg elérhetőségét. Is, akkor regisztráljon, és használja a speciális árakat a menedzsment számára.


Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

„Agromax” – az első AGROCENTER komplex szolgáltatások és termékek számára, melyek a gazdák teljes körű szolgáltatást a lehető legjobb körülmények között. Az általunk használt cookie az Ön számára több lehetőség, ha használja az oldalt. A továbbra is böngészni az oldalt, vagy zárja be ezt az üzenetet, akkor hozzájárul ahhoz, hogy a használata a cookie-t. Agromaks Kaliy450 – erősen koncentrált műtrágya műtrágyázás, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben biztosítja a növények kálium útján levélen alkalmazva. Vízben oldható kálium formában és a membrán pronikatel megkönnyítsük a teljes abszorpciós elem, növeli a mobilitást tagja a növényi szövetekben.


  • Agromax egy nagyon hatékony eszköz, amely kezeli, hogy felgyorsítsa a növények növekedését.
  • Ez az innovatív fejlesztése a hazai mezőgazdászok lehet elérni megnövelt hozammal, anélkül, hogy szükség van a kémiai műtrágyák.
  • foszfor – serkenti a növények növekedését, növeli a termelékenységet a mezőgazdasági és kertészeti növények, fehérjetartalma magvakban
  • Ez egy bio-műtrágya tökéletes permetezés, öntözés, ők termékenyítik eper kezdett gyümölcsöt
  • Biofertilizers vozrozhdenieOtzyvy mintegy műtrágya Agromaks réteg kizárólag pozitív.
  • szerszám széles körben használják, mint a csali, az is használható áztatás magokat.

Vélemények Company Agromaks

A közös holding kezeléseket növényvédelem és levélen alkalmazva jelentősen csökkenti a költségeket. Folyékony koncentrált műtrágyát, amely bór-11% (150 g / l). Esszenciális nyomelemek, amelyek beindítják enzimatikus folyamatok az embrióban a mag, elősegítik a korábbi kikelése és növeli a fagy. Része a sav arhidonovaya ellenőrzések növényekben szisztémás ellenállásban a abiotikus és biotikus

károsító faktorok vagy betegségek által termelő fitoalexinek.


Ügyfeleink – száz nyereséges állattartó telepek és a gazdaságok. A fő célja annak létrehozását volt, hogy olyan modern tejipari berendezés mezőgazdasági megfizethető áron, ami a minőség nem rosszabb, mint a külföldi analógok. Az Orosz Föderáció és fejlesztésének támogatása a mezőgazdasági és a ben alakult a gyártó cég gyári „IzhAgromax».


Szakembereink szakmai segítséget nyújt a kiválasztásban a szükséges darab berendezések alkalmasak a gyártási technológiát. Sikeresen jelen a piacon a berendezés több mint 10 éve, ez a hivatalos forgalmazótól a világ vezető gyártók. Tudod, hogy a telefon, vagy egyéb kapcsolati ez a cég? A Krím-félszigeten, az orosz felnőtt hibrid magok a cukorrépa, amely felváltja a magokat a külföldi termelők. Miben különbözik a hasonló, európai mondta a rendező Enterprise „Agromaks” Andrey Savchuk.

A növényekben emelkedik a szélsőséges hőmérséklet-változások, és hiányzik belőlük a nedvesség ellenállás. Agromaks Tsink200 – erősen koncentrált műtrágya tetején öltözködés, amely lehetővé teszi, hogy kompenzálja a hiány a cink növények egész tenyészidőszak a leveleken alkalmazzuk. Vízben oldható és a membrán alakú cink pronikatel biztosítja a teljes cink felszívódását és növeli a mobilitása elem a növényi szövetekben. A cink esszenciális a normális működését a növényi hormonok, nukleinsavak, növekszik pollenfertilitás, serkentik a kalcium felszívódását. Azotobacter – gyorsítja a növekedést, növeli immunitás és más kertészeti terményekre, természetesen gazdagítja a talaj

.

Az összetevők gyorsan feloldunk alapos összekeverését munkaoldat. A harmadik kezelés nappal a virágzás után, hogy javítsa az ellátás a levelek és a jobb hajtásnövekedés.

Az FTS, a végrehajtó szervek a társaság nem tartalmazza kizárt személyek. A termelés magasan képzett szakemberek nagy tapasztalattal, akik folyamatosan fejleszteni tudásukat és képességeiket. A 10 éves GC „Agromaks” egy kis üzleti vált az egyik vezető gyártó cégek Oroszországban és a FÁK. A termelési kapacitás és a térfogat fejőberendezéseknél tízszeresére nőtt.Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük