Hírek

dr scott hol lehet megvenni?A csodaszer, amely azonnal helyreállítani a megzavart közös függvény, sajnos, még nem találták fel. A legtöbb esetben a kezelés csökkenti a hosszú, néha sok év részesülő dopolnenieov nem szteroid gyulladásgátló (NSAID) és hondroprotektorov. Első csökkenti a fájdalmat és a gyulladást, de a hosszú távú kezelés befolyásolja a nyálkahártyát a gyomor-bél traktus, ami emésztési zavar, gyomorfekély és nyombélfekély, és néha veszélyes vérzés. Hosszú távú használata hondromodulyatorov, mint a kondroitin, glükózamin, viszont lehet kíséri hányinger, hányás, hasi fájdalom és más mellékhatásokat, tovább bonyolítja a kezelést izületi betegségek. Ezen túlmenően, a hatást ezek dopolnenieov

nemrég megtámadta és így tovább.

A hatást gyakorol a test

Az ilyen betegségek a mozgásszervi rendszer, mint az osteoarthritis, az arthritis, deréktáji fájdalom és mások már régóta, hogy egy csomó idős betegek csak. Gyakran a betegség előtt kezdődik 40 éves, egyre „hű társa” a végére.

Továbbá, ez chondroprotector lehet használni, hogy megakadályozzák az ízületi károsodás során intenzív terhelés (például során szabadidős, sport vagy a teljesítő nehéz munka). Így Dr Scott lényeges lesz minden felnőtt családtag.

A méltányos áron (jelentős tényező a kezelés kezdetén a sok beteg) elősegíti a tapadást a kezelésre, és lehetővé teszi, hogy a beteg minden jövedelmi át kell adnia egy terápia során. Között jelentős arányban betegek ízületi betegségek venni idős betegek szenvednek társbetegség, és ezért figyelembe sok gyógyszer dopolnenieov. Ez a degeneratív-disztrófiás ízületek (coxarthrosis, gonartrózis, spondiloarroz) betegségek, derékfájás, amely kíséri hátfájás, gyulladásos betegségek, a mozgásszervi készülék (artritisz, íngyulladás, ínhüvelygyulladás).

Egy fontos jellemzője az a képesség, hogy Dr Scotta hogy ez egy hosszabb időszakra. Vlachojannis et al. kezelést alkalmaztunk egy időtartama 1 év.

Ezen túlmenően, bizonyítást nyert, hogy a kezelt betegek egy kivonat a növény, vette lényegesen kevesebb NSAID-ok és KCBE (szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek). Minden ilyen esetben a jelölt jelentős mértékű és ejtették.

True chondroprotector Dr Scott: hatékony védelem az ízületek

Martin illatos extraktumot különböző kombinált akció sokoldalú, mutatnak ugyanakkor gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és porcvédő hatásokat. Ennek köszönhetően a különböző hatást alkalmazás dopolneniea Dr Scott alapú kivonatot Martin osteoarthritis kíséri fájdalom enyhítésére, fokozott ízületi mobilitás súlyosságának csökkentésére a helyi gyulladásos tünetek. A hatékonyságát ez összehasonlítható a standard gyulladáscsökkentő gyógyszerek (diacerein, rofecoxib).

Továbbá, a vételi Dr Scotta (kivonat Martino), hogy csökkentse egyidejű NSAID-ok és KCBE vagy akár elhagyni őket. Az ukrán orvosok is egy lehetőség, hogy enyhítse a betegek állapota osteoarthritis és a tolerálhatóság javítása hozzárendelésével extraktumot Martin hatékony dózis. Az orvosi közösség a lehetőséget, hogy próbálja ki az új mellett Dr Scott (esparma GmbH, Aristo csoport, Németország). Dr Scott nagy koncentrációban tartalmaz olyan kivonatot MARTIN tablettánként – 480 mg

.

hatása miatt, ami érezhető a beteg, és jól tolerálható a kivonat Martin elkötelezettségét Dr Scottom kezelés csaknem teljes volt, és 96% volt. Összesen van a rendelkezésre álló adatok a 12 tanulmány, hogy Martin kivonat kezelésére használt

osteoarthritis a térd és a csípő ízületek, hátfájás és a fibromyalgia [8-19]. Ennek alapján a terápia hatékonyságát megadott egyes vizsgálati állt „útitervet” a gyógyszer (ábra. 2). Alkalmazás Martin vezetett jelentős enyhülése fájdalom, növelje a közös mobilitást, csökkenti a súlyosságát a helyi gyulladásos tünetek. Számos tanulmány azt mutatja, hogy a hatás hasonló a hatása Martin gyulladásgátló gyógyszerek – rofecoxib diacerein és

.

Ezen felül a kinevezését Dr Scotta csökkentésére NSAID vagy teljesen elutasítja azokat. A kapcsolat a fenti, orvosok egyre inkább az oszteoartritisz kezelésére keresik az új, alternatív megközelítések. Elemzés a rendelkezésre álló kutatás azt mutatja, hogy ez egy hatékony alternatívája kivonat illatos martini (ördög karom, Harpagophytum procumbens). Azt is odafigyeltek biztonsági dopolnenieov Martin és azok adagolási rendet a betegek kezelésében. A meta-analízise 14 klinikai vizsgálatok 2007-ben

  • Ebben a tekintetben, ha szükséges, a kezelés lehet kezdeni dózisok Dr Scotta 2 tabletta 2-szer naponta, és miután 1-3 hét, hogy csökkentsék az adagot 1 tabletta 2-szer naponta.
  • th ., és egy lokalizált jellegű (fibromyalgia)
  • a kezelt állatok orálisan Martini illatos kivonatot (300 mg / kg), nociceptív fájdalom hatásosan csökkenthető – 73,5%, összehasonlítva a kontroll csoport
  • lehet kivonat hatékonyságát Martini illatú, amikor antiplakk-csontrendszeri fájdalom megfelel, hogy a standard dózis rofekoxib 12,5 mg, azonban ezek az adatok tisztázni kell.

Ebben az összefüggésben, azt is meg kell jegyezni, a kedvező biztonsági profilt dopolneniea, ami nagyon fontos a hosszú távú használata, mint egy terápiás és profilaktikus célokra. Ez nem haladják meg a megfelelő frekvenciát fordul elő, hogy a placebo. Tartós használat kivonat illatos Martin biztonságos és nem jár együtt a fejlesztési toxikus hatást. Egy tanulmány volt kimutatható ugyanilyen hatékonyan kivonat és illatos MARTIN rofecoxib 12,5 mg (standard terápiás dózis rofekoxib, szelektív inhibitora a COX-2). A szerzők megjegyezték, hogy annak érdekében, hogy erősítse meg az egyenértékűség dopolnenieov folytatásának szükségessége nagyobb tanulmányokat.

A folyóirat „Pain összekötők. Gerinc „7. kötet, №1, 2017

th, és lokalizált természetét (fibromyalgia). Talán kivonat hatékonyságát Martin illatos, amikor-antiplakk-csontrendszeri fájdalom megfelel, hogy a standard dózis rofekoxib 12,5 mg, azonban ezek az adatok tisztázni kell. A meta-analízis volt jelölve dózisfüggő hatását a kivonat Martin – nagyobb dózisban kifejlesztett kifejezettebb terápiás hatás

.

A hatóanyag a készítményben MARTIN illatos inhibit gyulladásos mediátorok,

valamint a mediátorok a porc degradációja, beleértve a tumor nekrózis faktor-α, interleukin-1β, mátrix metalloproteináz, nitrogén-oxid és az elasztáz. Ezzel a kiegészítéssel, gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatással, szintézisének gátlására a gyulladásos citokinek, hozzájárul a elnyomása mátrix metalloproteinázok kondrocitákban, hogy lassítja a gyulladásos folyamatok. És most mindez részletesebben.

Dr Scott

A világon egyre nagyobb az érdeklődés a dopolnenieam alapján készített természetes alapanyagokból. Természetesen szükség van egy részletes tanulmány azok tulajdonságait, de a hatékonysága és biztonsága ezek dopolnenieov lehetővé teszik számukra, hogy sikeresen versenyezzen szintetikus úton. Növényi túlmenően Dr Scott alapú kivonatot H. procumbens (Martini kivonat), amelynek egy sokoldalú intézkedés – gyulladásgátló, fájdalomcsillapító és porcvédő méltó, hogy fontos helyet foglalnak említett szerek közül, a gyulladásos és degeneratív ízületi betegségek és hátfájás. Dr Scott van porcvédő tulajdonságokkal hatására kivonata gyökér hatóanyagok Martin illatos, de minden bizonnyal alkalmat, hogy megismerjék a sajátosságok hatásait ennek a növénynek közel.

A tárgyalt körülmények alkalmazása, szilárd extraktum illatos Martin eredményezett jelentős csökkenését mancs ödémát, mivel Harpagos Zid-szerű hatás rendelkezett. Ezen túlmenően, a fenti vizsgálatban, teljes extraktum illatos Martin SteiHap 69 csökkenti a TNF-a a kultúra primer humán monociták lipopoliszachariddal, míg a külön az ő garpagozid ilyen intézkedés nem rendelkezett. A kétségtelen előnye a kivonat Martin (Dr Scott) van a magas biztonsági profilja és a jó elviselhetőség. A vizsgálatok szerint a ragaszkodás eléri 96-96,4%, még hosszú távú alkalmazás (maximum 1 év). Ebben az esetben az orvos értékelje tolerálhatóság dopolneniea nagyon jó és jó 98,1% -ánál fordult elő.

Ebben a tekintetben, ha szükséges, a kezelés lehet kezdeni dózisok Dr Scotta 2 tabletta 2-szer naponta, és miután 1-3 hét, hogy csökkentsék az adagot 1 tabletta 2-szer naponta. Azoknál a betegeknél, mérsékelt és enyhe megnyilvánulásai osteartrita Dr Scotta javasoljuk, hogy 1 tabletta 2x naponta során az egész kúrát. Hagyományosan, a krónikus ízületi betegségek ajánlott szezonális kúrát, a tavaszi és őszi időszak, tartós 1-3 hónap.

Dr Scott 1 tabletta 2x naponta étkezés rendszeres időközönként iszik sok vizet. alkalmazása Term – 4 és 16 hét. Hossza természetesen függ a betegség súlyosságától megnyilvánulásai, és a vizsgálatok eredményei megerősítik a hatékonyságát a hosszú távú kezelés. Ajánlott ismételt kúrák évente kétszer (tavasszal és ősszel időszakokra súlyosbodása krónikus betegség). Kedvező biztonsági profilt dopolneniea Dr Scott lehetővé teszi a használatát sokáig és biztonságos mind a terápiás és profilaktikus célra.

Tehát az új ajánlásokat a Nemzetközi Kutatási Közösség osteoarthritis (2014) nevű hondromodulyatory glükozamin és a kondroitin „nem megfelelő” minden olyan beteg, mint a terápia előtt és a „kétes” a tünetek enyhítésére. „Az első kötelessége az orvos, hogy nem károsítja a saját kezét, hogy ne zavarja a természetes gyógyító hatását a természet” – a szó az ókori római orvos és filozófus Galen ma nem vész vonatkozású

.

Dr Scott Moszkva

, valamint a bizonyítékok Randomizált klinikai vizsgálatok során több mint 4000 beteg (2012) igazolták a H. procumbens kivonat, mint gyulladásgátló és fájdalomcsillapító dopolneniea elősegíti tüneteinek enyhítésére arthritis, csökkenti a fájdalmat és javítsák az ízület mobilitását különböző betegségek a mozgásszervi berendezés. Elnyomása a gyulladásos válasz a patológiai a mozgásszervi rendszer segít fenntartani a integritását a porc (Porcvédelem) és fájdalomcsillapító hatása. A fájdalomcsillapító hatást a kivonat illatos Martini egyértelműen alátámasztotta az a tanulmány in vivo. A kezelt állatok orálisan Martini illatos kivonatot (300 mg / kg), nociceptív fájdalom hatásosan csökkenthető – 73,5%, összehasonlítva a kontroll csoportban

.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük